Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Defilare militară, spectacol artistic, jocuri de lasere și artificii de Ziua Națională a României

0 866

Piața Bobâlna din centrul Dejului a fost însuflețită azi de o atmosferă de mare sărbătoare, mii de dejeni luând parte și în acest an la manifestările dedicate sărbătoririi Zilei Naționale a României.

În ciuda frigului pătrunzător, dejenii nu au stat în case, alegând să iasă în număr mare în centrul orașului pentru a sărbători alături de semenii lor ziua națională.

Evenimentul a început în zona centrală a orașului în jurul orei 15. După intonarea Imnului Național, a avut loc o slujbă religioasă, alocuțiunea primarului Costan Morar și ceremonia de depuneri de coroane, la care au participat oficialități județene și locale, reprezentanți ai instituțiilor de stat și ai instituțiilor de învățământ

Sărbătoarea a continuat cu defilarea Gărzii de Onoare, a tehnicii militare și de intervenție și a Fanfarei reprezentative a municipiului Dej, urmate de la ora 16:30 de spectacolul artistic ,,Suflet Românesc”.  

Programul dedicat Zilei Naţionale a României s-a încheiat cu retragerea cu torțe a militarilor din Garnizoana Dej, un spectacol de lasere, focul de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More