Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

0 1.755

Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej a deschis un nou dosar penal pentru comiterea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, pe numele unei persoane din Dej, care a ”fentat” carantina după ce s-a întors în țară din Italia.

”Vă informăm că la data de 13 mai 2020  s-a înregistrat dosarul penal nr.373/P/2020, sub aspectul comiterii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, prev. de art.352 Cod penal, constând în aceea că, la data de 09 mai 2020 o persoană s-a întors din Italia la locuința sa din mun.Dej, fără a respecta obligaţia carantinării, astfel  că nu a respectat măsurile de prevenire şi combatere a noului virus Sars-Cov-2”, se arată în comunicatul Parchetului.

Anchetatorii precizează că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a prezumţiei de nevinovăţie.

Alte dosare penale deschise în zonă pentru zădărnicirea combaterii bolilor:

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More