Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Intervenții de plombare a gropilor cu „asfalt la rece”

1 905

Primăria municipiului Dej a anunțat un program de intervenții pentru plombarea gropilor. De asemenea se intervine și pentru ridicarea zăpezii.

Prin intermediu unui comunicat de presă Primăria Municipiului Dej anunță că intervine prin Serviciul Administrării Domeniului Public (SADP) pentru executarea lucrărilor de reparație a drumurilor, în funcție de condițiile meteorologice. Pentru plombarea gropilor se folosește mixtura stocabilă (asfalt la rece).

Echipele SADP  intervin începând de astăzi, 25 ianuarie, începând cu ora 20.30 în zona Podului peste calea ferată. Sâmbătă, 26 ianuarie, după ora 15.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, și pe parcursul zilei de duminică se va interveni pe Podul peste Someș, pe străzile Libertății, Bistriței și 1 Mai. Pentru prima parte a săptămânii viitoare sunt programate intervențiile pe străzile din alte zone ale orașului.

”Urmare a condițiilor meteorologice din ultima perioada, care au impus intervenții constante pentru deszăpezire, starea străzilor a avut de suferit, nefiind posibil sa se intervină decât parțial și în anumite zone cu reparații, până în acest moment. Echipele noastre sunt pregătite pentru a continua intervențiile pe care le-am organizat a se derula din a doua parte a zilei și pe parcursul nopții pentru a nu perturba și mai mult traficul și așa aglomerat. Am luat legătura și cu reprezentanții Companiei Naționale de Drumuri pentru a interveni în zonele pe care le au în administrare, inclusiv zona sensului giratoriu Baia Mare- Bistriței. Sigur că prioritar este să remediem starea drumurilor dar în paralel continuăm acțiunea de ridicare a zăpezii de pe carosabil. În acest sfârșit de săptămână se va interveni  în cartierul 1 Mai, pe străzile George Coșbuc, Avram Iancu, Regina Maria, Piața Bobâlna, Nicolae Titulescu, Piața 16 Februarie” a transmis primarul Dejului, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    Nu cred nimic, în afara de faptul ca ar trebui sa corelam data la care au fost finalizate lucrările(cu recepție la terminarea lucrărilor) și cu perioada de garanție, care conform legii 10 este de trei ani. Dar ce mai contează….. În tara bunului plac și veșniciei ciupeli, astea sunt vise!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More