Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Klaus Iohannis, victorie zdrobitoare. PSD cade pe locul doi, urmat de USR-PLUS

0 1.131

PNL, prin Klaus Iohannis, câștigă detașat și în secțiile de votare dejene. La o distanță considerabilă se clasează Viorica Dăncilă, urmată de Dan Barna.

Dejenii au votat astăzi pentru candidatul la președinția României. Rezultatele nu sunt deloc surprinzătoare căci PNL, prin imaginea lui Klaus Iohannis, s-a impus detașat și la Dej.

Astfel, din numărătorile efectuate la secțiile de vot de pe raza municipiului Dej, dar și prin cele făcute în paralel la sediile partidelor, a rezultat victoria clară a PNL. Așadar Klaus Iohannis s-a impus în majoritatea secțiilor de vot dejene cu un procentaj de 40.1%.

Pe locul doi în preferințele dejenilor rămâne totuși Viorica Dăncilă cu un procent de 18.9%. După ea, ocupând locul trei în secțiile de votare dejene, s-a clasat Dan Barna, reprezentant al alianței USR-PLUS. Acesta a adunat un procent de 13%.

Aceste rezultate nu sunt finale. Numărătoarea voturile continuă, iar în cursul zilei de mâine reprezentanții Biroului Electoral Central vor da publicului rezultatele definitive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More