Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

DEJ. Lacrimi, suspine și munți de flori la festivitățile absolvenților de liceu FOTO/VIDEO

2 300

festivitate final cls 12 LAPI Dej (8)

Absolvenții claselor a XII-a ale Liceului Teoretic  ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej și-au luat adio azi de la profesori, colegi, diriginți și de la anii de liceu.

Festivitatea de final de an școlar pentru absolvenții claselor a XII-a a fost presărată de momente emoționante, de felicitări și o mulțime de flori. Liceul ”Alexandru Papiu Ilarian” din Dej și-a luat adio azi, în mod oficial de la cei care timp de patru ani s-au pregătit pentru următoarea etapă a vieții, și anume studenția.

În cadrul festivității de azi au fost felicitați elevii premianți, cei care au participat la olimpiadele școlare și au obținut rezultate deosebite, dar și cei care au purtat cu mândrie numele liceului și al Dejului la concursurile și festivalurile naționale și internaționale.

Ca în fiecare an, atât absolvenții cât și cei care le-au îndrumat pașii spre succes timp de patru ani de zile, au primit sute de buchete de flori.

Un moment special a fost cel oferit de două dintre clasele absolvente. O clasă a lansat câțiva porumbei albi, în timp ce o altă clasă a lansat lampioane, momentele fiind foarte apreciate de cei prezenți.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More