Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Liberalii iau primăria. Sunt urmați de USR PLUS, iar cei de la PSD sunt și ei periculos de aproape de locul doi

0 1.662

Primele numărători paralele îl arată pe Morar Costan și liberali ca învingători categorici la alegerile locale de la Dej. Cei de la USR PLUS sunt pe locul doi, și la trei voturi diferență, vin tare din spate cei de la PSD.

În urma numărătorii paralele din secțiile dejene se confirmă faptul că Morar Costan și liberalii dejeni au câștigat primăria Municipiul Dej. Actualul primar a fost reales cu un număr de 4.982 de voturi.

Pe locul doi se află reprezentantul USR PLUS, Alexandrina Haranguș, cu un număr de 1270 de locuri. Foarte aproape de cei de la USR PLUS se află candidatul PSD, Vasile Sălătioan, cu un număr de 1267 de voturi.

Lista continuă cu reprezentantul ALDE ce a primit 1038 de voturi, PMP cu 742 de voturi și PRO România cu 596 de voturi.

În ceea ce privește Consiliul Local și aici liberalii au adunat cele mai multe voturi și anume 4.137. Sunt urmați de social democrați cu un număr de 1.327 și din urmă vin tare cei de la USR PLUS cu 1.117.

Cei de la ALDE au obținut 831 de voturi, PMP au 970 de voturi, cei de la UDMR au primit 712 voturi, PRO România a adunat 477 de voturi, PPUSL are 81 de voturi, Partidul Verde 179 de voturi, iar Partida Romilor a primit două voturi.

Revenim cu cifre actualizate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More