Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Liceul Teoretic ”Al. Papiu Ilarian” intră în scenariul roșu

0 945

După două săptămâni în care Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej a funcționat sub scenariul 3 (roșu), revenind abia de luni în scenariul 2 (galben), o altă unitate de învățământ dejeană trece la cursuri exclusiv online.

Este vorba despre Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, care va trece la scenariul 3 de funcționare, cel roșu, începând cu 21 octombrie, din cauza numărului în creștere de infectare cu noul tip de coronavirus în rândul elevilor și al personalului didactic.

Măsura a fost adoptată azi de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj, prin Hotărârea nr. 56, fiind comunicată spre informare și punere în aplicare către Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Astfel elevii instituției școlare amintite nu vor mai participa la cursuri în sălile de clase, ci exclusiv online, până la o nouă decizie a CJSU Cluj.

Prin aceeași hotărâre, toate instituțiile de învățământ preuniversitar din Cluj-Napoca, Florești și Tritenii de Jos vor intra în scenariul 3 de funcționare, dar și Grădinița ”Lumea Prichindeilor” din Câmpia Turzii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More