Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Mesajul primarului Morar Costan de Ziua Internațională a Femeii

0 73

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, transmite un călduros la mulți ani tuturor femeilor.

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, a transmis un mesaj special cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Redăm integral mesajului domnului primar.

„Astăzi este o zi specială pentru noi toți. Este Ziua Internaţională a Femeii, o zi pe care o dedicăm femeilor din viața noastră, mamă, soţie, bunică sau fiică, fiinţele cele mai dragi nouă, cele care ne stau alături în momentele frumoase sau grele ale vieţii, cărora le mulţumim pentru dragoste, grijă și devotament.

Ziua de astăzi este asociată cu imaginea mamei. Cu chipul blând, vocea duioasă și dragoste nemărginită, ea este cea care ne învață primii pași, primele cuvinte, ne învață ce înseamnă echilibrul, respectul și face tot ce poate, ca să ne vadă fericiţi. Înzestrate cu frumusețe și gingășie, având un rol esențial în fiecare familie, femeile au forța și capacitatea de a se implica și a se remarca în societate, iar astăzi ne mândrim cu femei în toate domeniile de activitate.

Pentru tot ceea ce fac, pentru sprijin și înțelegere,  pentru rolul esențial în familie și societate și momentele minunate pe care ni le oferă în viaţă, le mulţumim în fiecare zi şi cu atât mai mult în această zi specială.

La mulţi ani, stimate doamne și domnișoare! Să aveți parte de o primăvară minunată, de dragoste și prețuire!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More