Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Mesajul primarului municipiului Dej cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

0 542

Ziua de astăzi are o semnificație specială pentru noi toți. Este ziua în care ne îndreptăm gândurile de recunoștință și prețuire spre ființele dragi nouă, mamă, soţie, bunică sau fiică.

Este Ziua Internaţională a Femeii, o zi care le-o dedicăm, alături de sentimentele de apreciere și mulțumire pentru dragoste, grijă și devotament.

Ziua 8 martie este asociată cu imaginea mamei. Cu chipul blând, vocea duioasă și dragoste nemărginită, mama ne învață primii pași, primele cuvinte, ne este mereu alături, călăuzindu-ne cu răbdare și înțelepciune, învățându-ne ce înseamnă echilibrul și respectul.

Înzestrate cu frumusețe și gingășie, având un rol esențial în fiecare familie, femeile dețin un rol important și în societate, reușind prin capacitate și perseverență să se implice și să se remarce în toate domeniile de activitate.

Astăzi mai mult ca oricând, le mulțumim pentru tot ceea ce fac, pentru sprijin, înțelegere și pentru momentele minunate pe care ni le oferă în viaţă.

La mulţi ani, stimate doamne și domnișoare!

Să aveți parte de o primăvară minunată, de dragoste și prețuire!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More