Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej. Noi timpi de funcționare pentru semafoarele de la podul peste Someș

1 60

semafor1_50598800

Începând de astăzi, semafoarele care dirijează circulația în intersecția străzilor I.P. Reteganu-Libertății și Piața 22 Decembrie din Dej, au noi timpi de funcționare.

Sistemul de semaforizare va funcționa între orele 7:00-20:00, în zilele de luni, miercuri și joi, iar în restul săptămânii și noaptea va funcționa pe culoarea galben intermitent.

„Problema de circulație în această intersecție a fost și este în atenția  noastră, fiind o zonă foarte intens circulată. Acesta a fost și motivul pentru care am solicitat construirea unei centuri ocolitoare a municipiului Dej – singura soluție de descongestionare a traficului in zonă. Până la construcția centurii am luat decizia de a semaforiza, intersecția,  pentru a semnala șoferilor o intersecție mare si aglomerată. Pentru a obține un flux de circulatie cât mai optim am modificat de mai multe ori timpii de funcționare, iar de astăzi semafoarele vor funcționa dupa noul orar și evident va fi studiat modul în care se desfășoară traficul în noile condiții. În cazul în care nu se va obține rezultatul dorit, atât de către noi cât și de conducătorii auto, vom reveni la modul de funcționare inițial”, explică primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Aisa Dej spune

    bani aruncati pe somes incep iarasi cozile pana la autogara

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More