Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DEJ. Norica Nicolai, candidatul PNL la europarlamentare, în dialog cu alegătorii dejeni – FOTO/VIDEO

2 332

Campanie PNL Norica Nicolai la Dej (8)

Încercând să adopte un alt stil de campanie electorală, unul mai apropiat de cetățeni, Norica Nicolai, candidatul Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare din 25 mai, a fost sâmbătă la Dej pentru a sta de vorbă cu alegătorii.

După o scurtă întâlnire la sediul PNL Dej cu liberalii din organizația locală, Norica Nicolai a ieșit în stradă pentru a fi mai aproape de oameni.

Norica Nicolai a fost însoțită azi la Dej de președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, deputații Elena Uioreanu și Radu Zlati, președinte al Organizației Femeilor Liberale la nivel național, Lucia Varga și președintele Organizației de Femei Liberale Cluj, Steluța Cătăniciu, consilierul județean și președinte al PNL Dej, Marius Mânzat.

„Am încercat să dovedim că suntem mai aproape de cetățenii orașului, că le putem asculta păsurile, că putem discuta cu ei la modul direct și nu prin intermediul discursurilor politice, al mesajelor transmise la radio, televiziune sau presa scrisă ori cea online. Am vrut și vrem în continuare să le fim alături celor pe care îi chemăm la vot în 25 mai. De aceea, doamna Norica Nicolai și invitații noștri de azi, cu organizația locală a PNL Dej, am luat cu toții la pas orașul, pentru a intra în contact direct cu cetățenii”, a declarat pentru Someșeanul.ro viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan.

Ca invitat surpriză, atât pentru cei din filiala Dej a PNL, cât și pentru dejenii pe care i-au întâlnit pe stradă, liberalii l-au avut azi printre ei și pe cunoscutul interpret Ducu Bertzi, care a fost asaltat de fani pentru fotografii și autografe.

Timp de mai bine de trei ore, liberalii s-au plimbat pe străzile orașului, cu precădere în zona comercială de pe Dealul Florilor, au stat de vorbă cu alegătorii, le-au ascultat grijile și nemulțumirile și au împărțit materiale electorale. Mesajul principal a fost acela ca dejenii să meargă în 25 mai la vot, să-și exprime opțiunea electorală indiferent de culoarea politică.

Printre discuții cu alegătorii, Norica Nicolai a gustat și cumpărat fructe de la comercianții din Dej, dar și un buchet de flori, pe care l-a dăruit apoi unei doamne ce vindea lapte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More