Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Piața agroalimentară rămâne deschisă

1 419

Piața agroalimentară din Dej rămâne deschisă, a transmis Morar Costan, primarul municipiului.

În cursul dimineții de astăzi am decis, în cadrul discuțiilor avute cu prefectul județului Cluj, domnul Mircea Abrudean, ca piața agrolimentară din Dej să rămână deschisă, anunță edilul orașului.

Astfel, lateralele incintei pieței agroalimentare vor fi demontate pentru a asigura condițiile ca spațiul să fie deschis și conform cu noile reglementări privind activitatea de comerț în piețe în contextul generat de răspândirea SARS-CoV2 .

Producătorii din hala unde se comercializează produse lactate și brânzeturi vor fi relocați la puncte de vânzare exterioare,iar hala va fi închisă.

În piața agroalimentară din Dej vor fi aplicate toate măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV2, a mai precizat Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ICA spune

    Toata vara puteau fi ridicate poalele pietei, dar pe administrator nu-l intereseaza nici ingramadeala din piata. A fost cort de triere, dar l-a pus bine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More