Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Piața de haine din Parcul Mare relocată în Piața Agroalimentară

0 519

Piața de haine, care a funcționat pe Aleea Raoul Șorban (aleea dintre Parcul Mare și Judecătorie) va fi relocată de la sfârșitul săptămânii viitoare în incinta Pieței Agroalimentare din centrul municipiului Dej și va avea același program de funcționare cu Piața Agroalimentară.

Este o decizie luată în beneficiul tuturor, atât al comercianților cât și al cumpărătorilor, pentru desfășurarea unui comerț decent, cu respectarea normelor igienico- sanitare, în actualul context epidemiologic dar și în contextul demarării în perioada următoare a proiectului european ,,Îmbunătățirea transportului public și nemotorizat în municipiul Dej Amenajare pietonală și velo zona Dig, zona Titulescu, Aleea Raoul Șorban și construire centru de transfer intermodal în municipiul Dej”, a declarat primarul municipiului, Morar Costan.

Indiferent că vorbim de comercianți sau cumpărători, noul spațiu în care se vor putea comercializa articole textile și articole de uz gospodăresc și tehnic oferă tuturor, cumpărători și comercianți condiții civilizate de desfășurare a activității de comerț cu protejarea drepturilor și intereselor legitime ale consumatorilor, în raport cu respectarea normelor privind activitatea de comercializare a produselor și a serviciilor de piață, a mai adăugat acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More