Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: plătesc pentru locuri de parcare, dar au parte doar de bătaie de joc

0 680

În timp ce Primăria Municipiului Dej scoate în permanență la licitație noi locuri de parcare pentru locuitori, alți dejeni plătesc pentru parcări făcute în bătaie de joc.

Este și cazul câtorva familii din cartierul Dealul Florilor, care de ani de zile se luptă cu nepăsarea autorităților locale, preocupate doar să încaseze taxele pentru parcări, nu să le și amenajeze.

Pe strada Fragilor, în spatele unui bloc, cinci familii plătesc de trei ani pentru șase locuri de parcare. Nu vorbim aici decât de doar o parcelă de teren, de câțiva metri pătrați, acoperită cu pietriș.

Chiriașii respectivelor palme de teren, că nu le putem spune parcări, spun că de trei ani fac vizite pe la Primărie solicitând ca locurile respective să fie amenajate ca adevărate parcări, să fie asfaltate și marcate corespunzător. Tot de atâta timp, responsabilii promit că o să facă și o să dreagă, dar situația rămâne neschimbată.

Oamenii plătesc corect la buget taxele aferente închirierii locurilor de ”parcare auto” , așa cum este prevăzut și în contract, însă nu beneficiază chiar de parcare. Fără marcaje corespunzătoare, fără o palmă de asfalt, an de an li se cer bani pentru ”parcările” închiriate, dar nu li se oferă condiții, așa cum au alți dejeni care beneficiază de parcările amenajate de municipalitate.

Mai mult, chiar recent, autoritățile locale au asfaltat câteva bucăți de pământ aflate în fața unor garaje situate în zona respectivă. Nu și parcările oamenilor, care cer amenajarea acestora de atâta amar de vreme.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More