Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Dej: Polițist amendat după un chef cu prietenii

0 2.391

O petrecere desfășurată la Dej, la care a participat și un polițist dejean de la Ordine Publică, s-a lăsat cu sancțiuni. Agentul a fost amendat, iar acum colegii lui trebuie să identifice și ceilalți petrecăreți pentru a-i amenda.

O fotografie de la petrecerea respectivă a apărut în spațiul public săptămâna trecută, imaginea fiind postată pe Instagram. În aceasta apare agent șef principal Valer Gavrilă (foto dreapta sus), alături de alți dejeni, la o petrecere care a avut loc la Dej.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, ca urmare a apariției în spațiul public a unei imagini referitoare la prezența unui agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Dej, la un eveniment împreună cu mai multe persoane.

”În cadrul cercetărilor s-a stabilit încălcarea normelor prevăzute de ordonanțele militare, față de acel polițist fiind luată măsură sancționării contravenționale. Verificările pe linie internă continuă, urmând a se stabili dacă sunt întrunite elementele vreunei abateri disciplinare”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

De asemenea, Poliția municipiului Dej a fost notificată în vederea identificării și dispunerii măsurilor de sancționare contravențională pentru ceilalți participanți la eveniment.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More