Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DEJ. A scăpat ca prin minune dintr-un incendiu care i-a mistuit locuința – VIDEO

0 79

someseanul-incendiu victima dej

Un bărbat din Dej a scăpat cu viață din calea flăcărilor după ce în coliba în care locuia a izbucnit un incendiu. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital.

Incendiul a izbucnit la o cabană improvizată din zona strada Văii din Dej. Bărbatul locuia de mai mulți ani în acea colibă împreună cu o femeie. Locuința improvizată și-o construise ilegal, pe terenul altcuiva, de-a lungul timpului, și o considera casa lui.

Duminică seara, din cauze încă necunoscute, un incendiu a izbucnit în colibă, flăcările extinzându-se cu repeziciune. Bărbatul a reușit să scape din calea flăcărilor, deși a suferit arsuri multiple. Pompierii și polițiștii sosiți la fața locului l-au găsit în mijlocul drumului în stare de șoc și au solicitat intervenția unei ambulanțe.

Potrivit medicilor, dejeanul, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost găsit în stare de șoc traumatic. Acesta suferise arsuri pe aproximativ 25% din suprafața corpului, având arsuri la nivelul mâinilor, al capului și al feței, dar și la piciorul stâng.

Din cauza rănilor suferite, victima a intrat în stare de șoc și nu s-a mai putut deplasa din mijlocul drumului, personalul de pe ambulanță fiind nevoit să-l transporte cu targa.

Acesta a fost dus cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Dej, de unde a fost transferat la UPU Cluj.

Oamenii care locuiesc în zonă au spus că bărbatul locuia cu o femeie și că este posibil ca și ea să fi fost în cabană, dar să nu fi reușit să scape din calea flăcărilor. Prin urmare, pompierii și polițiștii au căutat mai bine de o oră printre resturile arse ale cabanei, însă n-au găsit decât un porc care murise din cauza incendiului.

La fața locului au intervenit și criminaliștii, care vor continua cercetările în acest caz și vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional.

http://youtu.be/NLEFnAVP0O8

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More