Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Se închide circulația rutieră la trecerea de cale ferată spre Mănăstirea

0 3.849

Circulația rutieră în Dej, dinspre strada 1 Mai spre strada Dumbrava Roșie, la trecerea la nivel cu calea ferată, va fi închisă sâmbătă, 3 iulie, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

”Pentru circulaţia  în condiţii de siguranţă pe calea ferată, precum şi pentru o mai  buna desfăşurare a traficului rutier, este necesar a se executa lucrări de reparații  la trecerea la nivel cu calea ferată  din staţia Dej Călători , intersecţie liniei ferate Apahida – Dej cu DJ 161D ( Str. Dumbrava Rosie)”, se arată într-un comunicat primit pe adresa redacției.

Conform acestuia, lucrările se vor executa de către Regionala CF Cluj – Sectia L7 Dej fiind necesară închiderea circulaţiei rutiere pe ambele  benzi de circulaţie la trecerea la nivel mai sus menționată.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă în data de 03.07.2021 în intervalul orar 7,00-18,00 cu devierea traficului rutier pe DJ 172F, respectiv DJ 109C prin Comuna Mintiul Gherlii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More