Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Stadiul lucrărilor la bazinul didactic de înot – FOTO

0 1.785

În vecinătatea vechiului ștrand municipal din Dej se află în plină desfășurare lucrările de construcție a noului bazin didactic de înot acoperit al municipiului Dej.

Proiectul, finanțat de Ministerul Dezvoltării, se află în plină derulare, muncitorii și constructorii lucrând la finalizarea bazinului interior și la amenajarea spațiului. Acesta va avea dimensiuni de aproximativ 50/30 metri şi o suprafață de 3000 m2.

Bazinul didactic acoperit este dedicat în special sportului, acesta urmând să fie utilizat gratuit de elevi în timpul școlii, pentru orele de educație fizică, însă poate fi folosit și în restul timpului de către dejeni și alți vizitatori, pentru agrement, de către oricine dorește să practice înotul.

Construcția bazinului a început în noiembrie 2017, în incinta vechiului ștrand municipal, care a fost lăsat să se degradeze, fiind în paragină.

Lucrările la noul bazin erau programate inițial să fie finalizate la finalul acestei veri, însă cel mai probabil acesta va fi deschis publicului larg abia de la începutul anului viitor.

Investiția, asigurată în întregime de Ministerul dezvoltării, se ridică la peste două milioane de euro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More