Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

DEJ: Strângere de fonduri pentru un echipament care poate salva viața copiilor

0 793

Proiectul PărințiSalvatori a luat naștere în urma unei drame: un băiețel minunat, Luca Vlașin, și-a pierdut viața în urma unui banal înec cu mâncare. Ar fi avut o șansă la viață dacă spitalul ar fi avut în dotare un echipament performant, pentru eliberarea căilor respiratorii.

Tatăl lui Luca și-a rugat familia și prietenii care au participat la înmormântare să nu irosească banii pe flori sau coroane, ci să doneze acei bani pentru a cumpăra echipamentul care a lipsit atunci când Luca a avut nevoie de el.

La scurt timp, echipamentul în valoare de 50.000 de Euro a fost cumpărat și donat spitalului, pentru ca alți copilași să aibă o șansă în plus la viață. O șansă pe care Luca, iubitul de Luca, nu a avut-o…

Recent, în luna Mai 2018, la spitalul din Dej, o altă familie (familia Mocan) a trecut printr-o situație dramatică, băiețelul lor nou-născut fiind la un pas de moarte, din cauza lipsei unui alt echipament necesar oricărei Maternități: un ventilator mecanic, sau un aparat de suport respirator CPAP, care să susțină respirația bebelușilor cu probleme, în primele ore după naștere. 

Pentru că toți copilașii trebuie să aibă șansă la viață, familia Mocan a luat legătura cu tatăl lui Luca, pentru ca proiectul „Părinți Salvatori” să prindă viață și la Dej.

Dacă ești născut în Dej, dacă locuiești în Dej sau împrejurimi, dacă există șanse să ajungi cândva la spitalul din Dej – avem nevoie de tine, de ajutorul tău!

Dăruind puțin câte puțin, toți putem deveni Părinți Salvatori pentru copilașii care se nasc sau ajung să fie internați în Spitalul Municipiului Dej.

Se poate dona:

✔ cu cardul accesând acest link, FĂRĂ COMISION: http://parintisalvatori.ro/doneaza/
✔ cu cardul, prin platforma Facebook, la linkul: 
https://www.facebook.com/donate/2102573326430523/ folosind butonul Donează
✔ prin PayPal la adresa: parintisalvatori@yahoo.com
✔ prin virament sau depunere la CEC în conturile: RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More