Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Tânărul care s-a aruncat de la balcon a murit la spital

0 2.616

Pavel Ciceu, tânărul de 21 de ani care duminică s-a aruncat de la etajul 7 al blocului în care locuia, a murit în această dimineață, la spital în Cluj-Napoca. Medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire, iar marți dimineața, la ora 6, inima acestuia a încetat să mai bată.

Un copil cuminte, respectuos, mereu vesel în fața cunoscuților. Așa l-au caracterizat apropiații pe Pavel, tânărul de 21 de ani care duminică dimineața a ales să-și încheie socotelile cu viața. Sociabil, pasionat de muzică și călătorii, acesta nu a dat nimănui impresia că în sufletul lui se duce o luptă cruntă, o suferință care a fost bine ascunsă de ochii lumii.

Rămas fără tată de câțiva ani și cu o mamă cu probleme de sănătate, Pavel încerca să pară în fața prietenilor un tânăr jovial, mereu pus pe glume. Nimeni nu și-a închipuit că problemele din familie îl copleșesc și că avea de gând să se sinucidă.

Duminică dimineața, sub ochii mamei lui și ai celor doi frați, Pavel a ieșit în balcon și s-a aruncat în gol. Mama lui a fost cea care a sunat prima dată la 112 să anunțe gestul fiului său.

Medicii ajunși de urgență la fața locului au făcut tot posibilul să-l stabilizeze și l-au transportat imediat la spital în Cluj-Napoca, unde, după două zile, a fost declarat decesul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More