Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Târgul meșteșugăresc la a doua ediție

1 101

A doua ediție a „Târgului Meșteșugăresc și Artistic” va avea loc la Dej.

Primăria Municipiului Dej, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Dej, organizează „Târgul Meșteșugăresc și Artistic” ediția a II-a. Evenimentul va avea loc vineri, 19 aprilie 2019, între orele 11:00-17:00,

Evenimentul va avea loc la Galeria de Artă Dej și are scopul de a le oferi dejenilor și celor interesaţi de meșteșugul popular și de artă, posibilitatea de a lua contact cu obiectele autentice și de a cunoaşte meşteşugurile tradiţionale din zona noastră.

În cadrul acestui târg de creaţie populară vor participa 15 meșteri populari și artiști. Vizitatorii au posibilitatea să participe direct și în mod interactiv la actul de creație al obiectelor cu valoare populară, astfel încât oricine poate să se transpună pentru câteva ore în pielea unui meșter popular.

De asemenea, cei pasionaţi vor putea să-şi îmbogățească colecțiile personale cu obiecte unice create de artiştii populari: costume şi textile populare, obiecte din piele, bijuterii, picturi și multe altele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ILI spune

    De ce nu pe Obor, ca acolo aveau materii prime.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More