Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej: Traficul de mare tonaj, interzis pe podul peste Someș. Circulația deviată prin Mica sau Vad

0 1.472

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a hotărât vineri ca, începând de astăzi, traficul greu, peste 7,5 tone, pe podul din Dej care traversează râul Someș, să fie deviat pe alte rute.

Potrivit prefectului Tasnadi Szilard, hotărârea este motivată de sesizarea primită de către Primăria Dej din partea constructorului, în privința unor fisuri la pod. 

„Se aprobă devierea/restricționarea traficului greu de peste 7.5 tone, începând cu ora 00:00 a zilei de 13 noiembrie 2021, pe Drumul National DN 1C, la nivelul podului care asigură traversarea peste râul Someș la Km 60+654 în localitatea Dej, urmând ca circulația să se efectueze pe următoarele drumuri:

– pe directia Bistrița și Cluj-Napoca și retur, pe drumul județean DJ 172F

– pe direcția Baia Mare și Cluj-Napoca și retur, pe drumul județean DJ 109 E”, a hotărât Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj

Astfel, camioanele de mare tonaj care vor să circule între Cluj și Bistrița vor urma ruta de la intrare din Dej prin comuna Mica, Braniștea Beclean.

De asemenea, traficul de mare tonaj spre Baia Mare se va derula prin centrul Dejului, spre Vad, prin Cetan și Fodora.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More