Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Un nou teren de fotbal în zona Obor

0 563

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, a semnat un contract de parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Parteneriatul va duce la construcția unui teren de fotbal cu gazon sintetic în zona Obor.

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, a semnat astăzi, 11 aprilie, la sediul Federației Române de Fotbal (FRF), acordul de parteneriat prin care împreună cu FRF se va realiza proiectul ”Construire teren de fotbal cu gazon sintetic pentru antrenament” în locația terenului din zona Obor.

Potrivit acordului de asociere semnat azi, Federația Română de Fotbal va achiziționa gazonul sintetic de joc, care să fie omologabil la nivel FIFA ** (două stele) și va executa pe cheltuiala sa lucrările de montare a gazonului sintetic pe suprafața de joc pusă la dispoziție de municipiul Dej.

La rândul său, Primăria Dej va pregăti terenul pentru montarea gazonului sintetic, va executa totalitatea lucrărilor necesare pentru realizarea terenului cu gazon sintetic și va construi anexele necesare desfășurării activității bazei sportive de antrenament.

„Realizarea acestui obiectiv este mai mult decât oportună pentru viața sportivă a orașului nostru. Eu cred că este important să oferim cele mai bune condiții pentru activitatea de pregătire sportivă și competițională a echipei noastre de fotbal Unirea Dej și a echipelor de juniori ale clubului. De aceea și Stadionul Municipal Unirea Dej va fi reabilitat printr-un proiect pe care îl depunem spre finanțare în cursul acestui an”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More