Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dej – Utilajele de deszăpezire scoase rapid la muncă

0 306

Utilajele de deszăpezire ale Primăriei Dej au fost scoase la muncă imediat ce a dat prima ninsoare.

Ninsoare nu a ocolit municipiul Dej, județul Cluj, iar primăria orașului, prin Serviciul Administrării Domeniului Public (SADP), acționează deja pentru deszăpezire în toate zonele orașului.

Acțiunea, spun reprezentanții primăriei, a fost demarată în jurul orei 16:30 și continuă și la această oră. Șase utilaje de deszăpezire atât cu lamă cât și pentru distribuit material antiderapant lichid și solid sunt în teren, mai notează aceștia.

S-a acționat în prima fază, cu prioritate pe străzile principale, pentru a se asigura accesul mijloacelor de transport în comun și ulterior pe străzile secundare. De asemenea se acționează la această oră și cu două utilaje la nivelul trotuarelor, a transmis primarul Dejului, Morar Costan.

Totodată reprezentanții primăriei aduc la cunoștința dejenilor faptul că intervențiile pentru deszăpezire nu se pot derula simultan pe toate străzile, însă echipele SADP acționează permanent.

Orice problemă referitoare intervențiile pentru deszăpezire, în municipiul Dej, poate fi semnalată la numărul de telefon 0731 311 797, urmând să se intervină cât mai rapid posibil în zona respectivă, au încheiat aceștia/

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More