Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PREMIERĂ: Dejean acuzat de viol în Statele Unite – FOTO/VIDEO

7 233

alexandru hossu

Un bărbat din Dej a ajuns pe prima pagină a mai multor ziare din Statele Unite după ce a fost acuzat că a violat o fetiță de 12 ani. Alexandru Hossu este imigrant ilegal în SUA de peste 10 ani și a lucrat în diverse săli de sport și bodybuilding, fiind apoi antrenor personal de fitness pentru diverse personalități.

Alexandru Hossu, în vârstă de 35 de ani, este un imigrant ilegal din România, fiind originar din Dej. Acesta a fost inculpat în luna martie, având două capete de acuzare pentru viol de gradul 1, după ce ar fi violat o fetiță de 12 ani.

Confom acuzatorilor, actele de viol s-a fi petrecut în octombrie 2010. Mai mult, anchetatorii spun că Hossu ar fi violat-o chiar pe fiica fostei sale prietene. Acuzațiile de viol au ieșit la lumină abia acum, după ce Hossu s-a despărțit de prietena lui, iar fiica acesteia (acum în vârstă de 15 ani) s-ar fi confesat unui consilier școlar că ar fi fost violată.

Alexandru Hossu violAlexandru Hossu a intrat în atenția presei americane după ce s-a descoperit că era antrenorul personal al fiului vedetei TV „Judge Judy” Sheindlin, nimeni altul decât chiar procurorul districtual din Putnam County.

Alexandru Hossu a ajuns în America în urmă cu mai bine de 10 ani, lucrând ca antrenor de fitness pentru diverse persoane. În urmă cu câțiva ani a ajuns antrenorul personal al lui Adam Levy, procuror districtual, cu care a și locuit o perioadă. Acesta susține că nu știa că Hossu este imigrant ilegal în Statele Unite și nici că ar fi comis astfel de fapte. Mai mult, procurorul s-a recuzat din acest caz, fiind implicat personal cu acuzatul.

Conform presei americane, viza de lucru cu care Hossu a ajuns în SUA a expirat în urmă cu 12 ani. Dejeanul a locuit la vila de multe milioane de dolari a procurorului american până în iarna anului trecut.

Încă de la declanșarea cazului, Hossu este reținut în stare de arest în închisoarea din Putnam County (New York).

Vedeți video aici.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Raul Ciprian Horvat spune

  la pusacrie cu el

 2. Raul Ciprian Horvat spune

  la pusacrie cu el

 3. Raul Ciprian Horvat spune

  sa l violeze negrii si pe el nenorocit

 4. Raul Ciprian Horvat spune

  sa l violeze negrii si pe el nenorocit

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More