Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejean cercetat pentru organizare de jocuri de noroc fără licență

0 78

slot_machines-jocuri noroc

Poliţiştii clujeni au identificat şi cercetează un bărbat din Dej, administrator al unei firme, pentru organizare de jocuri de noroc fără licenţă, faptă prin care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 8.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, faţă de un bărbat, de 58 de ani, din Dej, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru desfăşurare fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc.

Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză, în calitate de administrator al unei firme din Cluj-Napoca, în decurs de circa două luni, ar fi pus în funcţiune două aparate de tip slot machine. Acesta le-ar fi instalat în sediul unei întreprinderi individuale de pe raza comunei Căşeiu, fără ca localul să fie autorizat să desfăşoare jocuri de noroc, iar licenţa de organizator a societăţii administrate de bărbatul de 58 de ani era revocată de drept, se precizează în comunicatul IPJ Cluj.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin desfăşurarea activităţii a fost estimat la 8.000 de lei.

Cercetările continuă pentru documentarea cauzei, pentru încălcarea prevederilor OUG 77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More