Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejean dat în urmărire, arestat de polițiștii clujeni

0 32

furt hot arestat

În urma unei acţiuni pentru depistarea persoanelor date în urmărire, poliţiştii clujeni au identificat, într-o singură zi, cinci bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Poliţiştii clujeni au acţionat, ieri, 27 februarie a.c., pe raza întregului judeţ pentru a depista persoanele date în urmărire naţională sau internaţională întrucât se sustrag urmării penale sau executarii unor pedepse ori sunt dispărute.

În urma investigaţiilor efectuate, cinci bărbaţi, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate au fost identificaţi de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi a celor din cadrul poliţiilor municipiilor Turda şi Dej.

Un tânăr, de 22 de ani, din Turda, şi un bărbat, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, au fost condamnaţi la 2 ani și 4 luni de închisoare, respectiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la comiterea infracțiunii de omor.

Pe numele unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Negreni, Judecatoria Aleşd a emis mandat de executare a 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Totodată, poliţiştii au identificat doi tineri, de 23 şi 28 de ani, din Cluj-Napoca şi Dej, condamnaţi la 1 an şi 6 luni, respectiv la 11 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiuni rutiere.

Cele cinci persoane date în urmărire naţională au fost încarcerate în Penitenciarul Gherla.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More