Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejean, victimă a unui hoț din Reteag. A plecat cu bunuri în valoare de peste 6 mii de lei

0 635

Un bărbat din Dej s-a trezit peste noapte cu bunuri lipsă. Magazinul acestuia a fost călcat de hoți, care au plecat cu bunuri în valoare de peste șase mii de lei.

Purtătorii de cuvânt ai IPJ Bistrița-Năsăud transmit că la data de 15 decembrie, un bărbat, de 51 ani, din Dej, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că în noaptea de 14/15 decembrie, persoane necunoscute au furat bunuri dintr-un magazin alimentar, situat pe raza localităţii Baţa, magazin gestionat de soţia sa. Valoarea bunurilor sustrase este de aproximativ 6.500 de lei.

La scurt timp, poliţiştii au identificat un bărbat, de 32 de ani, din Reteag, bănuit de comiterea furtului. Bunurile reclamate ca fiind sustrase au fost recuperate şi restituite victimelor. Faţă de bărbatul bănuit de comiterea furtului a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore, iar cercetările continuă în cadrul unui dosar penal de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More