Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanca Alina Clapa și-a lansat propria colecție de designer – Scarlet

0 1.213

Scarlet Rose - Alina Clapa

Născută și crescută la Dej, Alina Clapa a cunoscut încă din adolescență celebritatea, după ce s-a mutat la Cluj-Napoca. Studentă la Facultatea de Management din Cluj-Napoca, Alina a devenit model la vârsta de 19 ani.

De atunci, frumoasa dejeancă a prezentat pentru renumite companii, printre care Diesel, Morgan, Chopard, Cartier sau Versace, dar și pentru designeri români ca Mihai Albu sau Cătălin Botezatu.

În 2010, Alina Clapa a reprezentat România la Miss Intercontinental în Republica Dominicană, iar în 2011 la Miss Asia Pacific în Coreea, pentru ca apoi să fie prezentă în Grecia reprezentând țara noastră la Miss Tourism Planet, unde a ieșit pe locul al doilea. Anul 2012 a adus pentru Alina titlul de Miss Bride of the World, reprezentând România la concursul internațional din Singapore.

După atâția ani în care a activat ca manechin pentru diverși designeri renumiți din țară și străinătate, Alina Clapa nu doar că a rămas cu sufletul în lumea modei, dar chiar a ajuns să-și creeze propria colecție vestimentară.

Săptămâna trecută, Alina a lansat la Cluj-Napoca propria ei colecție de designer, sub numele Scarlet.

”Scarlet s-a născut în vara anului 2012, iar inspirația mi-a venit după vizionarea unui film vechi cu protagonista Scarlet O’Hara – „Pe aripile vântului”. Scarlet este un cuvânt arhaic care denumește culoarea roșu-orange, este culoarea focului, a pasiunii, a dragostei. Scarlet, vestimentar vorbind, aduce feminitatea și simplitatea în forma ei sublimă. Prima colecție se numește Rose (trandafir) pentru că este floarea cea mai iubită, exprimă diverse stări, în funcție de culoare și, desigur, este și logoul companiei. Femeia Scarlet este puternică, frumoasă, delicată și extrem de senzuală” mărturisește Alina despre colecția ei.

Planurile de designer ale Alinei nu se vor opri însă aici. Tânăra creatoare de modă intenționează să lanseze în viitorul apropiat o nouă colecție: ”Următoarea colecție se va numi Love, pentru că Scarlet înseamnă dragoste pentru frumos, simplu și delicat.”

Pentru a fi mai aproape de cei care vor să aibă acces mai facil la creațiile ei, Alina a lansat și site-ul www.scarletfashion.ro, unde a expus spre vânzare creații din colecția proprie, dar și creații ale altor designeri.

FOTO: Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More