Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanca Anda Dimitriu a lansat primul ei single ”Pentru totdeauna” – VIDEO

0 107

Roton Music a publicat miercuri seara videoclipul primului single semnat Anda Dimitriu. Melodia a intrat repede în sufletul fanilor artistei, care au și început să distribuie videoclipul pe rețelele de socializare.

Participarea la Vocea României a reprezentat pentru Anda Dimitriu un impuls în cariera muzicală, ajutând-o să capete în scurt timp popularitate și aprecieri la nivelul valorii sale. Iar faptul că a fost la un pas să câștige marele trofeu nu avea cum să treacă neobservat.

După multă muncă și sute de ore petrecute în studio, dejeanca Anda Dimitriu vine în fața fanilor săi și a iubitorilor de muzică cu prima sa realizare în urma participării la Vocea României, demonstrând că este cu adevărat o voce valoroasă, care mai are multe de spus în muzica românească.

Artista din Dej mărturisește că a avut foarte mari emoții înainte de lansarea acestui single, unul în care a pus, pe lângă muncă, și foarte mult suflet.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More