Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeancă apreciată pentru frumusețe, dar nu și pentru prestație la ”Vocea României” – VIDEO

1 100

Catalina Saplacan-Vocea Romaniei

Este din Dej, are 20 de ani și a participat la ”Vocea României”. Reprezentanta Dejului în acest an la spectacolul-concurs organizat de Pro TV, nu a avut însă priză la juriu.

Cătălina Săplăcan a lăsat o impresie plăcută celor patru jurați, Horia Brenciu, Marius Moga, Loredana și Smiley, dar doar prin aspect și nu și prin prestația pe care a avut-o pe scenă.

Copleșită de emoții, Cătălina nu s-a descurcat tocmai cum ar fi vrut, iar jurații au strâmbat din nas încă de la primele acorduri ale melodiei Selenei Gomez ”I love you like a love song”. Abia după ce a terminat de cântat, Cătălina a trezit interesul celor din juriu, care s-au întors spre scenă. Asta datorită frumuseții ei.

”Ai o voce unică. Modul în care tu ai pedalat printre notele acestei melodii a fost magnific”, a spus Brenciu ironic, dar în apărarea Cătălinei a sărit Loredana: “În schimb, ești frumoasă de pici.”

Conștientă că prestația ei scenică a lăsat de dorit, dejeanca a recunoscut cu sinceritate că emoțiile i-au afectat din plin prestația. Totuși, pentru a mai salva din aparențe, cei din juriu i-au dat șansa Cătălinei să cânte acapella o melodie folclorică, lucru la care dejeanca se pricepe de minune. După câteva acorduri dintr-o piesă din Maramureș, Cătălina și-a reparat cât de cât imaginea, dovedind că muzica populară i se potrivește mult mai bine.

Chiar dacă mulți au considerat că a cântat fals, Cătălina a primit zeci de încurajări din partea prietenilor și cunoscuților. Aceștia au apreciat că dejeanca a ajuns totuși până la faza aceasta la ”Vocea României” și că frumusețea și talentul ei o pot duce departe, mai ales dacă reușește să-și învingă emoțiile.

Catalina Saplacan Vocea Romaniei

Melodia cu care Cătălina s-a prezentat la preselecțiile ”Vocea României”

 

Post by Catalina Saplacan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More