Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanca Mihaela Suciu, desemnată președinte unic al Organizației Femeilor Liberale Cluj

0 274

Biroul Permanent Național al Organizației Femeilor Liberale, întrunit la Poiana Brașov, a decis să o desemneze în funcţia de președinte unic al OFL Cluj pe doamna Mihaela Suciu.

Doamna Mihaela Suciu este inginer, lucrează în domeniul energetic, iar din luna iunie 2016 este Consilier Local al PNL Cluj-Napoca. Mihaela Suciu a fost aleasă președinte al Organizației de Femei al vechiului PDL în februarie 2011. Prin numirea președintelui unic se încheie practic procesul de fuziune la nivelul județului Cluj dintre organizațiile de femei ale fostului PDL și fostului PNL.

OFL Cluj este reprezentată în structurile alese în iunie 2016 de 3 doamne primar: Minodora Luca în Băișoara, Mariana Secară în Borșa și Elena Mănăilă în Tureni, de 5 doamne consilier județean: Mariana Leș, Ligia Pop, Anca Hodorogea, Marinela Marc și Gabriela Gârbovan, de 2 doamne viceprimar: Lucia Vaida în Recea Cristur și Viorica Chiș în Vultureni și de 43 de doamne consiler local.

“Sunt onorată să fiu președinte unic al OFL Cluj, una dintre cele mai puternice organizații de femei la nivel național care, împreună cu organizația PNL Cluj din care face parte a avut de-a lungul timpului cele mai bune rezultate. Voi continua să susțin promovarea femeilor pe criterii de competență, activitate, onestitate și experiență în politică și în administrație și sper că OFL Cluj va crește în următoarea perioadă atât ca număr al doamnelor implicate în politică dar mai ales ca și activitate dedicată oamenilor” a declarat Mihaela Suciu, preşedinte al OFL Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More