Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Attila Katona, medaliat cu bronz la Campionatele Naționale de Culturism – FOTO

0 266

attila katona medalie bronz campionatul national culturism

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a găzduit azi Campionatul Național pentru Seniori și Senioare: Culturism, Bikini Fitness, Women Physique.

În cadrul concursului de culturism, la categoria 70 de kilograme, medalia de bronz a revenit sportivului Attila Katona, din Dej.

„Doar” o medalie de bronz am reușit să câștig la acest campionat național. Sunt mulțumit deoarece am avut cea mai bună formă a mea de până acum. Mulțumesc soției mele, Katona Tatiana, că m-a suportat în acest timp, deoarece nu este ușor să suporți pe cineva zi de zi când este la regim. Mulțumesc domnului Federiga Augustin pt. că m-a ajutat să pot concura la acest campionat și sper că am reprezentat clubul Fredy Club Dej și toți iubitorii acestui frumos sport din orașul nostru cu succes. Mulțumesc familiei mele pt. tot” a fost mesajul postat de Attila pe Facebook după câștigarea medaliei de bronz.

Acesta a concurat la aceeași categorie în urmă cu două săptămâni și la Dej, la concursul național Grand Prix Pro Nutrition, unde s-a clasat pe locul 7.

Campionatul Național pentru Seniori și Senioare: Culturism, Bikini Fitness, Women Physique a fost organizat la Cluj-Napoca de către Federaţia română de culturism şi fitness şi Clubul sportiv “Universitatea” Cluj. Evenimentul de la Cluj-Napoca a reunit câștigătorii celor 4 faze zonale de la nivel național.

Pe scena Casei de Cultură a Studenților au urcat azi aproape 100 de sportivi reprezentând 34 de cluburi, dar şi sportivii medaliaţi la competiţiile internaţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More