Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Dorin Pănescu este campion mondial cu echipa României – FOTO

0 47

Sportivul dejean Dorin Pănescu, de la clubul sportiv Budokan Ryu, se întoarce acasă cu patru medalii cucerite la Campionatul Mondial de Karate UWK, desfășurat la finalul săptămânii trecute în Slovenia.

Membru al lotului național de kumite cadeți, Dorin Pănescu a obținut doua medalii de aur și titlul de campion mondial la probele de kumite echipe rotativ și shibu sanbon, iar la categoriile de kumite individual cadeți -70kg și kumite individual cadeți Open, a reușit să pășească pe podium obținând medalii de bronz.

Campionatul Mondial de Karate UWK, aflat la prima ediție și desfășurat în localitatea Koper din Slovenia în perioada 12-18 octombrie, a fost un eveniment istoric, fiind primul are a reunit karate-ul mondial din 3 mari ramuri (Karate Sportiv, Karate Tradițional și Karate Contact).

Clubul Sportiv Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Beclean, a deplasat la acest campionat mondial un singur sportiv, Dorin Pănescu, acesta reușind să cucerească medalii la toate cele patru probe în care a fost înscris.

Tot reprezentând Budokan Ryu și municipiul Dej la competiția internațională din Koper a fost și antrenoarea Paula Groșan, care a făcut parte din echipa de arbitraj a competiției.

”Pe această cale dorim de asemenea să mulțumim tuturor celor implicați în sprijinirea performanței sportive în Dej, mai ales Consiliului Local Dej, D-lui Primar Morar Costan, dar și sponsorilor și colaboratorilor, fără de care aceste deplasări și obținerea de performanțe sportive ar fi mult mai dificile”, spune președintele Budokan Ryu, Bogdan Savu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More