Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Dorin Pănescu reprezintă România la Campionatele Mondiale din Slovenia

0 41

Clubul Sportiv Budokan Ryu, care își desfășoară activitatea în Dej, Gherla și Beclean, are un reprezentant de seamă în cadrul Campionatelor Mondiale de Karate care se desfășoară în aceste zile în Slovenia. Dorin Pănescu, multiplu campion la karate, este sportivul care va reprezenta Dejul și România la această competiție de mare însemnătate în karate-ul mondial.

Este pentru prima dată în istorie când se organizează o astfel de competiție internațională unificată, sub egida UWK (United World Karate), organizație care încearcă să unifice sub o singură ”umbrelă” întreg karate-ul mondial, cu cele trei departamente: Karate Sportiv, Karate Tradițional și Karate Contact.

Prima ediție a Campionatelor mondiale de karate desfășurată în acest sistem are loc în localitatea Koper din Slovenia.

Sportivul Dorin Pănescu va participa în cadrul acestei competiții la categoria Kumite individual masculin cadeți -70kg, dar și în concursul pe echipe.

Dorin Pănescu nu este singurul dejean care reprezintă Budokan Ryu la această competiție internațională. Antrenoarea clubului, Paula Groșan, face parte din echipa de arbitraj a competiției, fiind a doua reprezentantă a Dejului la Campionatele Mondiale de Karate din Slovenia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More