Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Florin Benea, paramedicul SMURD Cluj diagnosticat cu leucemie, s-a stins din viață

0 68

Întreaga comunitate dejeană este șocată de aflarea veștii că Florin Benea, paramedicul SMURD Cluj diagnosticat cu leucemie anul trecut, s-a stins din viață.

Florin Benea trecuse cu succes de o complicată intervenție chirurgicală la o clinică din Italia, în luna iunie a acestui an, când a beneficiat de un transplant de măduvă osoasă, donator fiind chiar mama acestuia.

Peste o lună de zile a stat Florin Benea internat în clinica din Italia, până când a terminat tratamentul recomandat de medicii italieni, pentru ca apoi să locuiască o perioadă în apropierea clinicii. Paramedicul SMURD a revenit la Dej, sperând să-și poată continua în liniște și cu sănătate viața alături de soția Ramona și de băiețelul lor.

A apucat să sărbătorească alături de familie aniversarea de 5 ani de la căsătorie, dar și ziua lui de naștere, Florin împlinind în luna octombrie 31 de ani.

Din nefericire, deși operația din vară a fost un succes, în toamna acestui an au apărut unele complicații, iar starea de sănătate a paramedicului dejean s-a înrăutățit. Acesta a fost internat într-o clinică din Târgu Mureș, spun apropiații familiei, însă medicii de acolo nu l-au putut ajuta prea mult, astfel că în această seară Florin s-a stins pe patul de spital.

Florin Benea va fi condus joi pe ultimul drum

Diagnosticat în decembrie anul trecut cu leucemie acută mieloidă, Florin Benea a beneficiat de o extraordinară campanie umanitară în ultimele luni, în urma căreia s-au strâns peste 150.000 de euro, sumă de bani necesară efectuării operației de transplant la clinica din Milano.

Redacția Someșeanul.ro își exprimă profundul regret și transmite condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească!

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More