Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Florin Moldovan este regretat și de colegii de la Universitatea ”Vasile Goldiș”

0 1.155

Vestea trecerii în neființă a comisarului Florin Moldovan, fostul șef al Biroului rutier din cadrul Poliției Municipiului Dej și prodecan al Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest ”Vasile Goldiș” a căzut ca un trăsnet nu doar asupra comunității dejene, ci și asupra colegilor săi din sistemul universitar.

”Prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldis” din Arad , conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a trecut la cele veşnice”, anunță Universitatea la care Florin Moldovan și-a desfășurat cariera de profesor după ce a ieșit la pensie din poliție.

”De astăzi Comunitatea academică arădeană este mai săracă prin trecerea la cele veșnice a unui cadru universitar de mare valoare a universității noastre.

În cursul acestei dimineţi, prodecanul Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, conf. univ. dr. Florin Iosif Moldovan a încetat din viaţă, fiind răpus de o boală incurabilă, care ni l-a răpit mult prea devreme.

Avea 54 de ani.

Începând cu anul 2008 a decis să se dedice activităţii didactice şi a fost lector la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, apoi conferenţiar universitar. În vara anului 2016 a devenit prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Juridice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

Colectivul Facultății de Științe Juridice, precum și conducerea Universităţii de Vest „Vasile Goldis” din Arad este alături de familia îndoliată şi îi împărtăşeşte durerea.

Comunitatea academică arădeană îl deplânge pe cel care, ani de zile, a fost un cadru didactic cu o vastă activitate științifică, om de aleasă omenie, coleg cu o ținută morală impecabilă, cu o gândire novatoare spre binele celor mulți.

A fost stimat de colegii din corpul academic și foarte iubit de studenți, s-a implicat cu multă responsabilitate în activitatea managerială a Facultății de Științe Juridice.

Moldovan Iosif Florin s-a născut în 31 iulie 1964. A urmat cursurile Liceului Industrial Nr. 7 din Cluj-Napoca. A absolvit Şcoala Militară din Câmpina, iar în anul 2001, Facultatea de Drept a Universităţii Tibiscus din Timişoara. A absolvit, de asemenea, un curs postuniversitar în domeniul Dreptului Penal, la Facultatea de Drept a Universităţii Babes – Bolyai, din Cluj-Napoca. A obţinut Diploma de Doctor în Istorie şi Diploma de master – Ştiinte Europene. A fost membru al Asociaţiei Criminaliştilor din România şi al Institutului European de Drept din Viena.

Dumnezeu să-l ierte şi să îl odihnească în pace!”, se arată într-o scrisoare a colectivului universității arădene.

Prof.univ.dr. Aurel Ardelean
Președinte, Rector fondator – Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci
Rector – Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad

Conf. univ. dr. Daniel Remus Berlingher
Decan, Facultatea de Științe Juridice
Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” din Arad

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More