Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Paul Papp a ajuns aseară la spitalul din Baia Mare, după accidentarea din meciul de Cupă

0 164

Ghinion teribil pentru fotbalistul dejean Paul Papp, care a suferit o nouă accidentare îngrozitoare în meciul disputat joi seara cu FCM Baia Mare, în Cupa României.

Fundașul Stelei s-a accidentat la doar câteva secunde de la startul meciului disputat la Baia Mare, fiind nevoit să părăsească terenul în minutul 4 al întâlnirii, când a fost înlocuit cu Cornel Râpă.

De la stadion, Paul Papp a fost transportat imediat la spitalul din Baia Mare, unde medicii au constatat că acesta a suferit o fractură de os zigomatic.

Din câte se pare, fotbalistul dejean  a fost lovit în apropiere de locul în care fusese accidentat şi în primăvara acestui an, când fundaşul a suferit o fractură disjuncţie de os zigomatic drept cu deplasare. Papp a fost operat, fiindu-i montate mini-plăci şi şuruburi la nivelul rebordului orbitar inferior şi al suturii fronto-zigomatice drepte.

paul papp accidentat

Pentru o bună bucată de timp, jucătorul Stelei a fost nevoit să evolueze cu o mască de protecție și, din câte se pare va ajunge din nou în aceeași situație. Conform verdictului dat de medicii băimăreni aseară, Paul Papp trebuie să sufere o nouă intervenție chirurgicală, care îl poate ține departe de gazon pentru o perioadă.

CITIȚI ȘI: FCM Baia Mare eliminată de Steaua din Cupa României, la loteria penaltiurilor

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More