Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Paul Papp a marcat la debutul pentru Astra

0 84

Paul_papp

Fundașul Astrei, Paul Papp, a reușit să deschidă scorul pentru Astra în meciul cu Corona Braşov. A fost primul meci la Astra pentru fundașul de 24 de ani venit de la Chievo în această iarnă.

Budescu a fost cel care a inițiat faza, cu o centrare din corner, de pe partea stângă, mingea ajungând la Marian Cristescu care a întors balonul în careu, de pe linia de fund, în fața porții, de unde Papp a reluat cu capul în plasă, din câțiva metri.

Ultimul gol marcat de Papp în Liga 1 a fost pe 10 mai 2012, în meciul Pandurii-Vaslui 1-2.

Dejeanul a declarat că-i dedică golul viitoarei sale soții. „A fost o perioadă puțin cam grea pentru mine, în Italia, pentru că nu jucam acolo foarte mult. Sunt fericit că am debutat cu gol la Astra. Vreau să-i dedic golul viitoarei mele soții Mihaela”, a spus fundașul pentru DigiSport.

Jucătorul venit de la Chievo e convins că el și colegii săi pot lua titlul în Liga 1. „Astra poate să ia titlul! Avem o echipă foarte, foarte bună! De ce să nu ne gândim la titlu!? Suntem toți tineri și vrem să ne afirmăm. Am venit la Astra și pentru că peirdusem echipa națională, nu jucasem în Italia, eram jos,. Sper să revin cât mai repede la echipa națională”, a încheiat Paul Papp.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More