Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Rareș Pop a depus azi jurământul de consilier județean

3 357

Rares Pop

Într-o zi extrem de încărcată la Consiliul Județean Cluj, după perchezițiile DNA din această dimineață în care au fost vizați președintele Horea Uioreanu și consilierul județean Ioan Petran, un alt nou consilier județean a depus azi jurământul.

Este vorba despre dejeanul Rareș Pop, reprezentant PNL, care îl înlocuiește în fotoliul de consilier județean pe Eugen Cecan, care a demisionat recent, fiind cercetat de Agenția Națională de Integritate pentru incompatibilitate. Cecan a deținut simultan funcția de director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri(DRDP) Cluj și pe cea de consilier județean.

Rareș Pop are 35 de ani, a absolvit Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Dej și apoi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, ajungând recent Şeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier din Regiunea de Nord-Vest.

Dejeanul a depus azi jurământul de consilier județean, la ședința CJ Cluj la care nu au participat și Horea Uioreanu și Ioan Petran. După depunerea jurământului, Rareș Pop a declarat că va încerca să-și facă treaba cu seriozitate, în ciuda evenimentelor neplăcute de azi, în care au fost implicați colegii lui de partid și administrația județeană.

Foto: Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. rusolga spune

    FELICITARI SI SUCCES!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More