Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejeanul Zoltan Martonoș în semifinală la Românii au talent – VIDEO

2 84

Singurul reprezentant al Dejului în faza semifinalelor la Românii au talent, Zoltan Martonoș, a prezentat un număr mai special vineri seara, total diferit de cel din preselecții.

Dacă în prima emisiune a avut un număr foarte scurt, lucrarea sa fiind prezentată succint și parcă fără prea mare interes, în semifinală. Zoltan a avut parte de un show plin de lumină și culoare.

Zoltan Mortonoş are 31 de ani şi a intrat în semifinală cu un număr inedit de space painting. Agăţat din tavan cu un cârlig, Zolee a reuşit să realizeze o adevărată operă de artă în câteva minute.

Tehnică, dexteritate şi mult talent, de toate se foloseşte Zoltan Mortonoş pentru a realiza tablourile sale. A urcat pe scenă la „Românii au talent” cu un număr senzaţional de space painting şi a reuşit să surprindă juriul cu pictura sa.

„A meritat aşteptarea. Momentul este unul spectaculos. Eu zic că eşti foarte ingenios”, a spus Andra.

„În continuare sunt fermecat de numărul lui Zolee”, a spus Andi.

„Mă fascinează numărul tău. Mi-e teamă, însă, că numărul tău nu va avea priză la public. E foarte frumos ceea ce faci, te felicit”, a spus Mihai Petre.

Dejeanul are nevoie de cât mai multe voturi pentru  a merge mai departe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More