Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Dejeanul Zoltan Martonoș intră mâine în prima semifinală la Românii au talent – Vezi cu cine concurează

1 88

Mâine debutează la Pro TV faza semifinalelor în spectacolul național Românii au talent. 60 de concurenți au ajuns în această fază a popularului show de televiziune, printre ei aflându-se și Zoltan Martonoș, reprezentantul Dejului.

Semifinalele Românii au talent reprezintă prima fază a concursului național în care spectacolul este în direct, până acum fiind prezentate doar înregistrări. Începând de mâine, timp de 5 săptămâni în fiecare vineri va avea loc câte o semifinală.

În fiecare semifinală își vor prezenta talentele pe scenă câte 12 concurenți. Dintre aceștia, doar câte 3, cei mai buni, vor merge în marea finală, care va avea loc pe 10 mai. În această fază, nu doar juriul decide care sunt concurenții care se califică pentru ultimul act, ci și publicul, care își poate vota favoriții. Zoltan Martonoș a fost repartizat în prima semifinală, de vineri 5 aprilie.

Concurenții din prima semifinală:

Zoltan Martonoș

Crina Zvoboda

Gabi Vișoiu

Gabriela Artene

Kiss Roland

Mihai Dobirceanu

Parkour Oradea

Rotari Ghenadie

Ștefan Orheanu

Trupa Maria

UST Freestylers Crew

Vlad Grigorescu

 

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More