Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Dejeanul Zoltan Martonoș își expune tablourile la Opera Națională din Cluj

0 79

Platforma Culturală TiMAF organizează vineri, 12 februarie, în incinta Operei Naționale Române Cluj-Napoca, evenimentul SprayART Exhibition, care-l are în prim-plan pe artistul dejean Zoltan Martonoș.

SprayART Exhibition prezintă o serie de tablouri uimitoare, realizate de Zoltan Martonoș, cunoscut în mediul online sub numele de Zolee Zle, mai ales după participarea de succes de la spectacolul-concurs Românii au Talent.

Tablourile create sunt unicat și au fost realizate pe suprafață cartonată, prin tehnica Spray Painting. Acestea prezintă peisaje suprarealiste, planete, comete, piramide, orașe sau scene din natură.

Spray Painting-ul sau SpacePanting este o formă de artă prin care picturile se realizează cu ajutorul spray-ului. Tablourile realizate prin metoda Spray Paint sunt cunoscute pentru culorile tari și contrastele puternice, pe motive „fantasy”, precizează organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

SprayART Exhibition are loc vineri, de la ora 18, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, iar intrarea la acest eveniment este gratuită.

Citiți și: Dejeanul Zoltan Martonoș în semifinală la Românii au talent – VIDEO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More