Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii au dat încă o dată dovadă de umanitate. Atmosferă de mare spectacol la concertul Brio Sonores – VIDEO

0 294

Aproximativ 600 de persoane au luat parte sâmbătă seara la un eveniment artistic cu caracter caritabil, concertul Brio Sonores, organizat în scop umanitar, pentru ajutarea unei familii din Dej care a rămas fără locuință în urma unui incendiu.

În sprijinul familiei lui Daniel Pop, un militar din Dej, au sărit nu doar colegii de muncă, militari și cadre militare din unitățile din Dej și Bistrița, dar și simpli dejeni care au dorit să contribuie din puținul lor la ajutarea acestei familii și să participe, în același timp, la un eveniment de suflet, un spectacol emoționant, apreciat de toată lumea prezentă.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități ”Sântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir”, în parteneriat cu Asociația „Mereu Împreună“ și cu sprijinul Primăriei Municipiului Dej, care a pus la dispoziție pentru acest eveniment și Sala sporturilor din localitate.

Spectacolul a fost deschis de  o tânără de doar 11 ani, care a ajuns la sufletele spectatorilor prin interpretarea melodiei ”Eminescu”, pentru ca apoi în scenă să intre Corala Osana din Beclean, formată din 18 preoți, care au înmuiat prin vocile lor inimile asistenței.

Cel mai așteptat moment al serii a fost concertul celor cinci tineri din grupul Brio Sonores, câștigători ai ediției din 2014 ai show-ului Românii au Talent. Aceștia au încălzit publicul prin interpretarea unor melodii mai lente, la început, pe parcursul spectacolului ritmul muzical fiind tot mai alert, astfel că, ultima jumătate de oră de spectacol dejenii s-au ridicat în picioare, la invitația la dans a artiștilor.

Brio Sonores a ținut publicul în priză prin interpretarea unei serii de melodii, din repertoriul românesc sau internațional, iar cei din public au cântat alături de artiști, au dansat și i-au aplaudat, cerând chiar ca tinerii veniți tocmai de la Chișinău pentru a le cânta să mai interpreteze câteva melodii.

Prețul unui bilet de intrare a fost de 15 lei, toți banii strânși în urma acestui eveniment, alături de donațiile generoase ale dejenilor făcute în urnele de la intrarea în sală, să fie donați beneficiarilor acestei campanii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More