Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii au dat năvală la ”Menage a trois” – FOTO/VIDEO

0 92

TEATRU Menage a trois jucat pe scena la Dej (8)

Iubitori de teatru și de comedie, dejenii au umplut încă o dată sala de spectacole a Centrului Cultural ”ARTA” Dej, la piesa „Ménage à trois”, un spectacol după Neil Simon, în regia lui Sorin Misirianţu.

Cu toate că piesa a mai fost jucată la Dej recent, dar cu altă distribuție, dejenii au arătat că maio vor să vadă încă o dată comedia lui Neil Simon și nu au regretat. Dejeanul Ioan Isaiu, regizorul Sorin Misirianțu, care a fost azi și actor, dar și simpatica Anca Lăcusteanu au stârnit hohote de râs la aproape fiecare replică.

Interpretarea fără cusur, amuzamentul general al piesei de teatru, dar și atmosfera de relaxare degajată au făcut din această piesă un motiv de bucurie pentru cei care au fost în sală, iar la final cei trei actori au fost răsplătiți cu ropote de aplauze.

”Am vrut să oferim spectacolul acesta ca un mărțișor pentru mama mea, cumnățica mea și pentru toate doamnele și domnișoarele din sală”, a transmis Ioan Isaiu celor din public, la finalul piesei.

Spectacolul putea fi și mai special, dacă scena Centrului Cultural ”ARTA” din Dej ar oferi condițiile necesare pe care orice sală de spectacole de teatru trebuie să le aibă.

Acest aspect a fost remarcat și de către Ioan Isaiu, în interviul acordat la finalul piesei jucate la Dej.

”Publicul din Dej e avid de cultură, e avid de teatru, din punctul nostru de vedere este un public genial. Pentru că sunt oameni care nu vin dintr-o rutină la teatru, ci vin pentru că vor să vadă teatru, unii chiar pentru prima oară, pentru că nu avut șansa să meargă într-o sală de spectacol. Normal că ne bucurăm de fiecare dată când venim în Dej.

Eu, în primul rând că joc în fața prietenilor mei, pentru că dejenii-mi sunt prieteni și sunt oamenii lângă care am crescut, iar colegii mei îmi împărtășesc părerea, se simt foarte bine în Dej.

Sper ca în curând această sală să fie o sală de spectacol propice multor altor teatre, care au nevoie și de decor și de un pod și de cabine. Din câte am auzit, suntem pe drumul cel bun, Dejul e pe drumul cel bun și o să aibă în curând, un an-doi, nu știu cât o să dureze, o sală de spectacol adevărată. Pentru că dejenii merită”, a spus Ioan Isaiu.

Acesta a remarcat încă o dată publicul din Dej, pe care l-a catalogat a fi ”foarte receptiv, alături de noi, cald”, actorul recunoscând că a avut mai multe emoții decât de obicei, însă cu ajutorul publicului care a aplaudat în permanență și a fost alături de cei de pe scenă, totul a ieșit ca la carte.

În ceea ce privește planurile de viitor și următoarele spectacole, Ioan Isaiu a spus că vor avea spre finalul lunii aprilie un nou turneu prin Ardeal, iar la Dej se vor întoarce odată cu o nouă premieră, pe care o lasă ca surpriză pentru dejeni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More