Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii au evadat în parc, alături de Cercetașii dejeni. O duminică petrecută în natură, cu distracție și relaxare FOTO/VIDEO

0 33

Cu mic, cu mare, câteva mii de dejeni au luat azi cu asalt Parcul Mare, la invitația Cercetașilor Dejeni, care au organizat a patra ediție a evenimentului ”Evadare în Parc”.

Cu o gamă variată de activități de petrecere a timpului liber în natură i-au întâmpinat pe dejeni organizatorii, care au pus la cale atât activități de relaxare, cât și activități sportive sau muzicale.

Standul cu limonadă a fost la foarte mare căutare, în doar o oră fiind epuizat stocul de 50 de litri de licoare răcoroasă. Cei care au vrut să se relaxeze citind o carte s-au putut întinde pe pături în zona ”Bibliotecii în aer liber” sau în hamacele agățate de copacii din parc, iar cei care au vrut să facă mișcare au putut încerca urcarea pe coardă cu blocatorul, hamacul zburător , tenisul de masă sau zona de jonglerii.

Cei care au căutat să se relaxeze prin joacă, au avut la dispoziție zona de boardgames, atelierul de pictură sau cel de împletit codițe și brățări, iar alții au asistat la concertele de muzică folk din zona de muzică.

Bineînțeles, și pentru cei mai mici dintre participanți au fost pregătite diverse activități distractive, la mare căutare fiind și locul de joacă pentru copii, plin până la refuz pe tot parcursul zilei.

Un alt obiectiv extrem de căutat de către vizitatorii parcului a fost punctul de înscriere de noi membri, foarte mulți dintre participanți dorind să fie părtași și la acțiunile viitoare ale Cercetașilor dejeni.

La finalul manifestării, organizatorii au aliniat pe aleile parcului 1.000 de gulguțe luminate, care au creat o atmosferă de basm după lăsarea întunericului.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1220487034680728.1073742295.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More