Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Există viață după doliu – Dejenii au primit cadouri în centrul oraşului FOTO/VIDEO

0 58

Dejenii au primit cadouri in centrul orasului

Asociația ”Există viață după doliu” a desfășurat astăzi la Dej campania ”Dar din dor”, aflată la cea de-a doua ediţie. În cadrul acestei activități trecătorii din Dej au primit mici cadouri, chiar în centrul oraşului. 

Persoanele care au pierdut pe cineva drag, în memoria celui dispărut, au oferit trecătorilor mici cadouri dejenilor care au trecut astăzi prin centrul orașului. S-au împărțit diverse dulciuri, jucării, cănițe, lumânărele, brățări sau alte lucruri ”mărunte” dar cu mare însemnătate sentimentală.

Pe fiecare cadou a fost pus câte un bilețel pe care a stat scris ”Gest de suflet făcut în amintirea lui..”. Pe cartonaș era explicat gestul făcut și numele persoanei dragi care nu mai este printre noi și care a inspirat acest gest.

Activitatea a fost un real succes, trecătorii arătându-se încântaţi de inițiativă. Activitatea a avut ca scop aducerea unui zâmbet pe fața celor care au primit cadourile, dar și o alinare sufletească pentru cei care le-au oferit., în memoria celor dragi și dispăruți prea devreme dintre noi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More