Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii au primit cu drag cadouri în cadrul campaniei ”Dar din dor” FOTO/VIDEO

1 63

someseanul-Dar din dor DejDSC01449

Asociația ”Există viață după doliu” a desfășurat marți la Dej campania ”Dar din dor”, o activitate în cadrul căreia au fost împărțite în centrul orașului mici cadouri pentru trecători. 

Fiecare dar a fost însoțit de un cartonaș care a explicat gestul făcut și menționa numele persoanei dragi care nu mai este printre noi și care a inspirat acest gest.

Astfel, persoanele care au pierdut pe cineva drag, în memoria celui dispărut, au oferit trecătorilor mici cadouri dejenilor care au fost în centrul orașului. S-au împărțit flori, diverse dulciuri, doze de suc, jucării, cănițe, lumânărele, cărți, brățări sau alte lucruri ”mărunte” dar cu mare însemnătate sentimentală.

Dacă unii trecători au fost curioși să vadă despre ce este vorba și au primit cu inima deschisă darurile oferite, alții s-au arătat reticenți la ofertă, crezând că au de cumpărat ceva sau că li se cere ceva. Li se cerea, de fapt, doar un minut de atenție, pentru a li se explica faptul că ceea ce li se oferă este un dar în memoria unui om drag plecat prea devreme dintre noi. Oricum, după ce au înțeles mesajul campaniei, fiecare s-a gândit atât la cel în numele căruia s-a oferit darul, cât și la alte persoane dragi, dar care nu le mai sunt alături.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More