Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii au talent a ajuns la a doua serie de preselecții – FOTO/VIDEO

0 51

Dejenii au dovedit că au talent și în a doua serie de preselecții a spectacolului-concurs început săptămâna trecută la Dej. Pe scena Centrului Cultural Arta au urcat și joi, 18 aprilie, câțiva dejeni talentați, iar sala a fost din nou plină până la refuz.

Ca și în prima serie de preselecții, majoritatea celor care au urcat pe scenă au vrut să încânte cu vocea lor. Dar la Dejenii au talent nu au fost doar cântăreți, spectatorii având parte de un număr apetisant de dans din buric, prezentat de Angelica Tofan, dar și de un monolog extrem de amuzant pus în scenă de o fetiță de doar 7 anișori.

Am avut parte și în această a doua serie de preselecții de un moment interesant de beatbox, dar și de momente muzicale ale unor tineri începători care nu au mai urcat niciodată pe scenă, sau de demonstrații artistice ale unor tineri cântăreți care au mai avut contact cu spectacolele cu public, cum ar fi Gabriela Toma. Vedeți mai multe momente în videoclipul următor.

http://www.youtube.com/watch?v=m9qbgSoSemc

 GALERIE FOTO

Error 190: Invalid OAuth Access Token. Try using the admin panel to re-validate your plugin.

Vedeți aici ce s-a întâmplat în prima serie de preselecții.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More