Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Dejenii au talent. Vezi cine sunt finaliștii concursului FOTO/VIDEO

1 404

dejenii au talent - semifinala (14)

Centrul Cultural Arta a găzduit în această după-amiază semifinala concursului ”Dejenii au talent”. Spectatorii prezenți au putut să vadă nu mai puțin de 16 numere, dar numai 7 dintre acestea i-au convins pe jurați și vor merge în marea finală de pe 26 iunie.

După deschiderea făcută de micuții componenți ai trupei Silly-Billy din Gherla (instructor Olimpiu Șipoș), pe scenă au urcat fetele de la Magic Stars (Clubul Copiilor Dej, profesor Maria Szabo), acestea pregătind o coregrafie nouă, diferită de celelalte prezentate până acum.

Gheața a fost spartă de Larisa Grad, care a cântat o piesă populară destul de grea (spunem noi că aceasta se pricepe mult mai bine la monolog – numărul cu care s-a prezentat în primul sezon). A urmat Nicoleta Păcurariu, ”păpușa Barbie” din Gherla impresionând atât juriul, cât și publicul. Alex Horvath cu al său număr de beatbox nu a venit cu nimic nou, în afară de faptul că a lipsit colegul său Cristian Mezei.

Anisia Roman a încercat să dea pe spate juriul cu un moment de balet cu caracter comic, însă lipsa de experință s-a văzut, micuța balerină fiind încă la început de drum. Mihai Mânzat a cântat destul de bine o piesă populară și a fost aplaudat de spectatori la sfârșitul numărului său. Aflat pentru a doua oară la ”Dejenii au talent”, Vlad Cozma mai mult a povestit decât a cântat, dar s-a văzut o oarecare evoluție față de momentul prezentat la preselecții.

Cel mai complex număr de beatbox i-a aparținut lui Mihai Mureșan. Acesta a interacționat cu publicul și a fost la fel de apreciat ca la preselecții. Despre trupa Ciuz se poate spune că a evoluat, cei doi membri au cântat rapp, au dansat și au făcut și beatbox. Mădălina Gabriela Cupșa a interpretat o melodie populară dedicată mamei, nu a părut că are emoții, iar momentul ei a fost pe placul juriului (Mariana Reman, referent de specialitate al Casei de Cultură, prof. Olimpiu Șipoș – Gherla și prof. Ștefan Lako).

Fără inhibiții – așa s-ar putea descrie momentul de dans modern oferit de Patricia Muncelean și Sorina Moldovan, cele două bucurându-se pe deplin de numărul lor. Andrei Hidea a încercat să fie Guess Who de Dej, însă demersul său a fost fără succes. Acesta a fost pe lângă melodie în cea mai mare parte. A urmat tânărul Marcus Mureșan, care, deși are o voce frumoasă, a părut că nu prea are putere în glas.

Ioan Huzmezan s-a prezentat la semifinala ”Dejenii au talent” fără negativ, a cântat acapella, dar a impresionat publicul. Alexandru Roman a încercat să ofere un moment vesel, nu prea i-a reușit, dar este de apreciat că, la vârsta lui, ”starostele” a reținut atât de multe versuri. Cel mai aclamat concurent, Grigore Ploscar și-a început numărul prin a-i dedica piesa ”Pușca și cureaua lată” Georgianei (nu se știe cine e). Cu mult patos, Grigore a avut un început bun, dar apoi a ieșit din ritm, iar timp de 8 minute nu s-a mai oprit. A fost nevoie de intervenția lui DJ Gringo pentru a se evita un… mini-concert cu o singură piesă. Trupa ”Marado” a încheiat show-ul organizat de Radio Stil, cei 3 componenți reușind să capteze atenția publicului cu instrumentele din dotare (un mare plus pentru toboșar!).

Cei șapte concurenți care au ajuns în marea finală sunt: Nicoleta Păcurariu, Mihai Mânzat, Mihai Mureșan, Mădălina Gabriela Cupșa, Patricia Muncelean și Sorina Moldovan, Marcus Mureșan și trupa ”Marado”. Pe lângă aceștia, taraful Rezedo și Sonia Stela și Denis Matroș au primit ”cartonașul verde” și s-au calificat direct în finală (la ultima preselecție).

Marea finală va avea loc pe 26 iunie.

FOTO: Ioana Tîrnovean

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Andrei spune

    ” Aflat pentru a doua oară la ”Dejenii au talent”, Vlad Cozma mai mult a povestit decât a cântat ” . SA NU FIM IPOCRITI 🙂 CANTATI VOI MAI BINE 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More